Hvorfor American Express kredittkort?

american-express-kredittkort

Hvorfor American Express kredittkort?

Du kan fatt på en inspirerende reise tur til Norge, og kanskje din bekymring er på om du skal bruke penger eller kredittkort. Ditt valg av kortene for å bære med deg vil bli bestemt av deres aksept av bruk i Norge, så vel som muligheten til å spare penger ved å unngå unødvendige gebyrer; noe som gir deg tid til å fokusere på din reiseopplevelse.


Norge valuta er kroner (NOK). Ganske mange bedrifter her ikke akseptere USA valuta, og det ville være lurt for deg å veksle penger før turen. Men, Mastercard, Visa og American Express kredittkort er allment akseptert her. Du kan velge å bruke dem i stedet.

American Express kredittkort

også kjent som Amex-kort er utstedt av American Express Company, basert i New York, USA. På grunn av sine mange fordeler, disse kortene er den mest foretrukne, bidrar til om lag 24 prosent av den totale dollar volum av kredittransaksjoner i USA.

The American Express kredittkort gir en mulighet til å få tilgang til eksklusive rabatter, spesialtilbud og invitasjoner til medlemmene kun salg programmer. Med disse kortene, kan du nyte større finansiell fleksibilitet samt renter så lave som 3,25 prosent per måned, og lave avdrag tilbakebetaling planer. De betalingsmåter for innkjøp er også fleksibel med opp til 12 måneder.

Tilgjengeligheten av American Express SelectsSM hele verden, inkludert i Norge, gjør deg trygg på å reise hvor som helst i verden. Det gjør det mulig for deg å nyte din shopping og overnatting i ulike deler av verden. Den SelectsSM er i drift hele året, og tilbyr deg tjeneste når det passer deg.

I tillegg til god service, får du belønnet for å tilbringe med kortets medlemskap belønner programmet. Du har frihet til å velge fra en rekke belønninger fra elektronikk til gavekort, som er levert til deg uten ekstra kostnad.
Med han American Express Global Assist-funksjon, kan du nyte sikkerhet gjennom akutt medisinsk og juridisk hjelp når du er på reise til utlandet, hver dag i uken.

Interessant, disse kortene kommer i et stort utvalg, og du kan velge den som passer best til dine økonomiske behov. Blant kortene er;
1.Qantas Discovery-kort, som ikke har noen årsavgift og tjener poeng.
2.Den Lav rente kort for lav inntekt inntekter, som tilbyr complimentari forsikring dekker.
3.Velocity Escape Card, som tjener poeng.
4.Platinum Edge Card, som tilbyr en innenlandsk retur per år.
5.Platinum belønner kortet, som har ingen årlig avgift for det første året.
6.Qantas Premium og Qantas Ultimate kort som tjener ekstra poeng av bruken, med svært lave renter.
7.Platinum Card, Velocity Platinum, Velocity forretninger, Velocity Gold, Gold Card, Green Card, Platinum Reserve og Platinum visittkort, hver med bonuspoeng og rettferdige renter og nedbetaling prosedyrer.

American Express kredittkort selskaper gir de beste kundeservice tjenester. Deres lojalitet til kortholdere lage disse kortene et foretrukket alternativ for mange mennesker over hele verden. Bruken er sikkert på vei oppover i Norge blant de landene som godtar disse kortene.

Hvis du ikke har en selv, raskt gjøre noe; og hvis har en, gjør god bruk av det for bedre økonomiske resultater.