Fordeler med Ikano Visa

Fordeler med Ikano Visa

Fordeler med Ikano Visa

Ikano Visa er en av de beste betalingskort tilgjengelig, dette er på grunn av at du kan få en god del av fortjenesten når utnyttet. Diverse andre diverse artister i den korte markedet tilbyr slike overskudd, men Ikano Bank (garantist) tilbyr noe eksepsjonelt ekstraordinært! Konsekvent kan du faktisk gå av i en plukket industrien, faktisk opp til 10% rabatt. Hvilke bedrifter som tilbyr rabatter du får vite seks måneder forut for sin tid og på den måten du kan ordne din shopping i like måte (på off sjanse for at du virkelig skje til å vinne et par dollar her og der). 

ulike fortjeneste 

Uten hensyn til rabatter i off avtaleboken, kan du i tillegg få generelle rabatter gjennom Ikano Visa. Disse er i dag en% på drivstoff, 1% på grunnleggende forsyninger, og 2% på alt ved Shell-stasjonen kjeden. Utilstrekkelig med det, men likevel med en Ikanokort kan bestemme seg for å avdrag av dine kjøper om, eller har sluppet inn avdrag på opp til ni måneder, og dette moderat lav sats (i alle fall i kontrast med ulike manifestasjoner av kreditt). Dette belaste kortet gir deg de “vanlige” fortjeneste at utgiftene gratis kjøper og opp til 50 dager investering gratis på kjøper. 

Instruksjoner for å få dette Mastercard? 

Som sagt ovenfor, så Ikano Visa utstedt av Ikano Bank, og du kan be om kortet på tuftene av banken. Dette utføres ved å runde ut en grunnleggende rekvisisjon struktur som er forvandlet følgelig (fokusert rundt fritt tilgjengelige data som matematisk utsagn, og så videre.) For en bestemmelse for å være i sannhet, som forpliktet avgjort betale, minst en alder av 20 år, og forskjellige ting. ønsker deg et Mastercard uten lønn, må du forsøke dine formuer noe annet sted! 

Som sagt over, gir Mastercard Ikano Visa for du kommer til en uttømmende rabatt program. Konsekvent du kan få en markdown i en plukket industri, endrer denne bransjen fra måned til måned, og med jevne mellomrom kommer en annen rabatt loggbok med et diagram av de følgende seks måneder. 
Ikanokortet er et element fra Ikano Bank (en del av Ikano Group), men du ikke trenger å erstatte din vanlige bank for å få kortet. Du ber uanstrengt Ikano Visa online (det går så raskt at du ikke engang trenger å signere rekvisisjon med Bank ID), og du vil få svar på din bestemmelse raskt. I det tilfelle at bestemmelsen er avvist, og aksepterer du at finanspolitikken omstendighet er overlegen fritt tilgjengelige data (den siste sammenligningen) avslører til du kan ved å sende relevant informasjon (siste lønnsslipp, og så videre) for å få det revidert en gang (fysisk).